AVOIN KIRJE KRISTILLISDEMOKRAATEILLE

Arvon Kristillisdemokraatit,
KD-lehden toimitus nosti tänään esille STT:n uutisen viime marraskuun lopulta, jossa puolueenne puheenjohtaja Päivi Räsänen toteaa puolueenne tavoitteeksi uuden avioliittolain pyörtämisen.

KD on profiloitunut perheiden asiaa ajavaksi puolueeksi. Olen todella hämmästynyt siitä, kuinka paljon KD näkee vaivaa sen eteen, etteivät kaikki perheet olisi lain edessä tasavertaisia. Yksinhuoltajaperheet, sinkut ja samansukupuoliset parit eivät selvästikään mahdu puolueenne agendalle.

Toivoisin, että puolueenne kunnioittaisi kansan ja eduskunnan tahtoa tasa-arvoisesta avioliittolaista. Tämä taistelu on jo kannaltanne hävitty ja nyt on aika katsoa eteenpäin kohti modernimpaa ja yhdenvertaisempaa yhteiskuntaa.

”Ei-liike”-poliitikka on taaksejäänyttä aikaa. Jos KD-puolue käyttäisi yhtä paljon resursseja esimerkiksi köyhyyden poistamiseen, kuin vähemmistöjen oikeuksien polkemiseen, olisi Suomessa tapahtunut jo suuria muutoksia perheiden hyvinvoinnin parantamiseksi.

Toivon vilpittömästi, että puolueenne ajaa vaaleissa rakentavampaa ja uudistuksellisempaa politiikkaa. Tasa-arvoisen avioliittolain vastustaminen on kivettynyttä politiikkaa, josta teidän tulisi vihdoin päästä yli. Kansa on puhunut.

 

 
Rakentavin terveisin,
Hanna Huumonen