JSDN JA SOMA: #TYÖVÄENHUUMONEN SONKIN PUHEENJOHTAJAKSI

TIEDOTE
19.9.2014
Julkaisuvapaa: heti

JSDN JA SOMA: #TYÖVÄENHUUMONEN SONKIN PUHEENJOHTAJAKSI

Jyväskylän sosialidemokraattiset nuoret ja opiskelijat (JSDN) ja Sosialidemokraattiset Ammattikorkeakouluopiskelijat (SOMA ry) esittävät Hanna Huumosta Sosialidemokraattiset opiskelijat – SONK ry:n puheenjohtajaksi kaudelle 2015-2016.

Huumonen on 26-vuotias yhteiskuntatieteiden kandidaatti sekä filosofian ja liikuntatieteiden maisteriopiskelija Jyväskylästä. Hannalla on kattava kokemus jokaisella opiskelijapolitiikan tasolla toimimisesta. Huumonen on ollut Jyväskylän Yliopiston Ylioppilaskunnan edustajiston jäsen vuodesta 2011 ja toimi JYYn hallituksen varapuheenjohtajana vuonna 2013. Huumonen oli myös JSDN:n puheenjohtaja vuonna 2013. Tällä hetkellä hän toimii Suomen suurimman opiskelijajärjestön, Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) ry:n puheenjohtajana Helsingissä sekä SONKin liittohallituksen jäsenenä.

“Olen innoissani ehdokkuudestani ja minulle osoitetusta tuesta. SONK on minulle rakas järjestö, jonka käyttöön haluan antaa osaamiseni ja kokemukseni opiskelijapolitiikassa. Minun SONKini olisi jäsenistönsä näköinen yhteiskunnallinen keskustelija, jonka voima näkyisi paikallistasolta valtakunnanpolitiikkaan saakka. SONKin tulee olla järjestö, joka innostaa ja inspiroi uusia sekä vanhoja jäseniään. Räväköillä ulostuloilla, vakuuttavalla medianäkyvyydellä ja osastojen tukemisella tämä onnistuu”, linjaa Huumonen.

Huumosen kädenjälki näkyy jo paikallisessa osastotoiminnassa, jonne hän on tuonut uutta puhtia ja yhteistyötä.

“Hannan jalanjälkiä on ollut ilo seurata JSDN:ssä. Hän pisti omalla kaudellaan JSDN:n talouden kuntoon ja yhdisti johtajuudellaan vanhoja sekä uusia toimijoita yhdeksi, vahvaksi rintamaksi. Myös JYYn edustajistovaaleissa demariopiskelijoiden paikkamäärä nousi viime vuonna”, kertoo JSDN:n puheenjohtaja Annu Komulainen.

Kokonaisvaltainen kokemus opiskelijapolitiikasta on luonut Huumoselle laajat verkostot sekä poliittiseen että sitoutumattomaan opiskelijaliikkeeseen.

“Huumonen on töitä pelkäämätön tyyppi, jota on ilo tukea. Hän tuntee hyvin ylioppilaskuntapolitiikan, mutta myös AMK-puolen toiminnan, jossa on vielä paljon tilaa sosialidemokraattisen aatteen edistämiselle. Uskon, että Hanna on oikea henkilö puskemaan eteenpäin näitä ja muitakin asioita SONKissa”, jatkaa SOMA:n puheenjohtaja Tony Viksten.

SONKin liittokokouksessa 15.-16.11.2014 Jyväskylässä valitaan puheenjohtaja kaudelle 2015-2016.

Lisätietoja:
Hanna Huumonen
hannahuumonen@gmail.com
0405495701
http://hannahuumonen.fi/
@HannaHuumonen,
#työväenhuumonen

Kampanjapäällikkö
Meiju Haapoja
meiju.haapoja@gmail.com
040 0341692